Page content

Smovey: wat is het effect van de trillingen?

trilling resoneert in je lichaam

Leuk allemaal, die trillingen van de smovey. Maar wat doet dat nou eigenlijk voor het lichaam?

Het positieve effect van de vibraties wordt veroorzaakt door resonantie.

Omdat ons lichaam voor een groot gedeelte uit vocht en zachte weefsels is opgebouwd, worden de smoveyVIBRATIES door het hele lichaam verspreid. Vergelijkbaar met een steen die in het water wordt gegooid waarbij de kringen zich steeds verder uitbreiden. Dit wordt nog versterkt door de (acupunctuur)drukpunten in de hand die via energiebanen met alle organen en zenuwen van het lichaam verbonden zijn.

Alle cellen, van de spieren, bindweefsel tot alle inwendige organen, ervaren de trillingen en reageren daarop door samen te trekken en energie af te geven. Door het hele lichaam heen hebben cellen van nature al een verschillende trillingsfrequentie. Deze trilling wordt door de smoveyVIBRATIE extra gestimuleerd, wat een verkwikkende en versterkende werking heeft wanneer je aan het sporten bent, zwakke spieren of spierpijn hebt.

Tegelijkertijd worden ook de hersenen en het zenuwstelsel door de trilling geactiveerd.

Dit kan een gevoel van ontspanning geven en op de langere termijn de werking van het zenuwstelsel ondersteunen. Dit is ook de ervaring van mensen met neurologische aandoeningen zoals Parkinson, MS en neurologische gevolgen van diabetes.

Massage met trillingen

Wanneer iemand niet zelf actief kan bewegen door een blessure of andere reden, dan kan een eenvoudige massage met de smovey ook al verlichting en activatie bieden. Door met de smoveys op de pijnlijke plek of daar vlak bij te masseren kan de trilling ook daar zijn werk doen.

Bij het gebruik van de ringen voor een massage onder de oksels wordt door de trilling het lymfesysteem geactiveerd waardoor afvalstoffen beter verwijderd kunnen worden en het immuunsysteem versterk kan worden.

Mickey van der Laan
Mickey van der Laan is de ondernemer achter simplySmove en Vitale Veerkracht. Met een bedrijfseconomische achtergrond en een grote interesse in mensen werkte ze jarenlang als commercieel- en human resource manager. Ze wil graag meer betekenen voor iedereen die aan het roer van hun eigen vitaliteit en veerkracht willen staan. Jong of oud, gezond of minder gezond.

Comment Section

0 reacties op “Smovey: wat is het effect van de trillingen?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.