Klaar om meer te bewegen?

Je eigen smoveySET maakt dit leuk en makkelijk!

Met een moeder die Parkinson heeft en een vader met Reuma, heb ik altijd geweten hoe belangrijk beweging is om mezelf zo fit mogelijk te houden. Toch lukte het me in het verleden niet zo makkelijk om mijn rug echt soepel en zonder spanning te houden. Zeker niet wanneer ik veel achter de computer zat.

Ik heb talloze manieren uitgeprobeerd om soepel en sterk te worden en te blijven. Pilates, Yoga, Fitness, joggen, touwtje springen en nog veel meer. Het werkte allemaal best goed maar na verloop van tijd lukte het me toch niet om het dagelijks te blijven doen.

Met smovey is dat anders. Ik heb ze sinds augustus 2014 in huis en ‘smove’ zeker 5 dagen per week en regelmatig meer dan 1 keer per dag. Soms maar 2 minuten, soms langer. Ik denk dat het komt doordat smoven mij meteen een fijn gevoel geeft. Mijn rug wordt los en soepel. Ik voel dat ik mijn spieren train en voel me daarna ontspannen en vrolijk. Ik vind het leuk om alleen te smoven, maar zeker ook met andere mensen samen.

null

Bovendien vind ik het ideaal dat ik smovey ook kan gebruiken om op een hele makkelijke manier mezelf en anderen te masseren. Hoewel het natuurlijk het fijnst is om gemasseerd te worden…Zijn smoveys ook interessant voor jou?

Met smoveys kan je:

Spierkracht versterken

Je spieren worden sterker, ook als je het maar 5 tot 10 minuten per dag doet. Een smoveyring weegt ongeveer 500 gram, maar door er mee te zwaaien wordt het dynamisch gewicht veel hoger. Bovendien kan je door het combineren van beenspieroefeningen met smoven je gehele lichaam trainen.

Gewrichten soepel maken en rompstabiliteit verbeteren

Bewegen maakt je gewrichten soepeler. Smoven helpt je om op een leuke manier meer te bewegen. Bovendien kan je met smoveys goed je rompstabiliteit trainer waardoor je ruggewervel beter beschermd wordt door je rompspieren.

Coordinatievermogen verbeteren

Smoveys zijn uitermate geschikt om coördinatie-oefeningen mee te doen. Hierdoor kan je balansgevoel en concentratievermogen verbeteren.

Ontspannen en masseren

De trilling die ontstaat doordat de stalen kogels langs de ribbels in de ringen gaan kan een ontspannend en activerend effect hebben. Dit voel je in je handen als je er mee zwaait, maar je kan de smoveys ook gebruiken voor een uitgebreidere massage.

Buiten bewegen

Smoveys kan je buiten gebruiken tijdens wandelen, hardlopen, schaatsen, skiën of als opwarming voor bijvoorbeeld tennis of golf. Je kan de verschillende zwaaibeweging met je armen combineren met oefeningen voor je benen. Met de speciale smovey AQUA kan je ook in zwemwater smoven.

Binnen bewegen

Leent het weer zich niet om buiten te sporten? Of ben je fysiek niet in staat om naar buiten te gaan? Smoven kan je ook binnen doen. Je kan veel oefeningen ook zittend of liggend doen. Dit maakt smoveys ook geschikt voor revalidatie of als beweegactiviteit in de ouderenzorg.

Voor wie zijn smoveys geschikt?

  • Voor iedereen van van jong tot oud die op een makkelijke en leuke manier meer wil bewegen
  • Voor mensen die veel spanning in hun rug en schouders ervaren bijvoorbeeld door veel beeldschermwerk
  • Voor mensen met chronische aandoeningen zoals Parkinson, Reuma en Diabetes voor wie bewegen belangrijk is maar niet altijd even makkelijk
  • Voor gezinnen: met 1 set smoveys in huis kan iedereen er op zijn eigen tijd mee aan de slag. En kan je elkaar een ontspannende massage geven.
  • voor basisschoolleerlingen en tieners, zeker ook voor kinderen met concentratie- of andere leerproblemen. Bewegen met smovey vormt een mooie aanvulling op leertherapie.
  • Voor golfers en tennissers: met smovey kan je perfect je golfswing en tennisslag oefenen en versterken.
  • Voor traumatherapeuten die werken met de methodes van Peter Levine en net als hij smoveys willen gebruiken voor hun cliënten.
  • Voor wandel- en sporttrainers die hun variatiemogelijkheden willen uitbreiden.
  • Voor fysiotherapeuten en verzorgingstehuizen die hun cliënten laagdrempelige beweegactiviteiten aan willen bieden. 

Kan jij niet wachten om te gaan smoven?

Speciale Bonus!

Smoveys worden alleen via licentiepartners verkocht. Zodat je bij de aankoop van een set smoveys meteen een goede uitleg en begeleiding kunt krijgen. De minimale verkoopprijs is in heel Europa €99,90.

Bij simplysmove vinden we het belangrijk dat iedereen die smoveys aanschaft ze ook daadwerkelijk gebruikt. Daarom hebben we de simplysmoveCLUB opgericht. Een besloten website met Nederlandstalige video-instructies, uitleg en oefeningen.

Daarnaast ben je welkom om 1 keer gratis mee te doen aan een smoveyWALK ter kennismaking. 


Bij de aanschaf van een set smoveys via simplysmove krijg je gratis toegang tot de simplysmoveCLUB + 1 gratis deelname aan een smoveyWALK in Soest

Kies hier jouw smoveySET

smoveySETS Classic en Solid


smoveyCLASSIC groen

de oorspronkelijke groene set

109.90

smoveyCLASSIC zwart

de klassieke set in het zwart

109.90

smoveyCLASSIC oranje

de klassieke set in oranje

109.90

turquoise en smoveySOLID

smovey trainingen

smoveyCLASSIC turqoise

de klassieke set in hip turquoise
99,90

smoveySOLID groen

extra grip door voorgevormde stevige handvatten
119,90

smoveySOLIDzwart

extra grip door voorgevormde stevige handvatten
119,90

Smovey Aqua en smovey Power

smoveyAQUA

waterdicht en geschikt voor zwembaden

129,90

smoveyPOWER groen

beter geschikt voor hardlopen, dans- en boksbewegingen

109,90

smoveyPOWER Zwart

met 6 kogels bedoeld voor zwaardere training
109,90

SmoveyNEUROVIBE

neuroVIBE CLASSIC

met speciaal dempingssysteem wat de stalen balletjes zachtjes terugveert en zorgt voor een zachte maar effectieve workout op elke leeftijd!
119,90

neuroVIBE small/light

deze uitvoering is iets kleiner en weegt ongeveer 100 gram minder per ring dan de klassieke versie. Daardoor geschikt voor kinderen, mensen die aan het revalideren zijn en mensen met wat minder spierkracht door andere redenen.


119,90

neuroVIBE AQUA

met het speciale zachte dempingssysteem, normale maat, volledig waterdicht dus geschikt voor zwembaden en zee.
134,90

Garantie


Ik maak het maar zelden mee, maar mocht je binnen 30 dagen na aankoop besluiten dat smoven toch niets voor je is dan kan je ze aan simplySmove retourneren. Je betaalt alleen de verzendkosten van de retourzending.

Bovendien heb je een fabrieksgarantie van een jaar op je smoveySET. De smoveys worden met de hand gemaakt in een sociale werkplaats in Oostenrijk. En door simplySmove gecontroleerd voordat we ze naar je opsturen.