Fan van smovey!

Mijn naam is Mickey van der Laan


In mijn werk als vitaliteitscoach merkte ik dagelijks dat steeds meer mensen last hebben van te weinig (goede) beweging. Rugklachten, stressklachten, overgewicht en diverse chronische gezondheidsaandoeningen maken dat mensen vaak juist nog minder gaan bewegen. Ze willen het vaak wel maar komen er niet toe.Ik was daarom al langer op zoek naar een eenvoudige manier van bewegen die voor iedereen makkelijk op te pakken is. Toen smoveys op mijn pad kwamen wist ik gelijk dat die het antwoord daarop zouden vormen. Ik was meteen verliefd op de groene ringen en gebruik ze overal. Thuis, in het bos, als warming up voor tennis en ze gaan ook standaard mee op vakantie.


Voor iedereen

Ik vind het vooral zo mooi dat iedereen ze kan gebruiken. Mijn ouders, mijn gezin, mijn vrienden en mijn klanten. Sommigen gebruiken ze om fit te blijven en te ontspannen, anderen juist om er fitter mee te worden.

null

Vitale Veerkracht & simplySmove

Mijn bedrijf heet Vitale Veerkracht. Ik help particulieren en werknemers binnen organisaties die vastlopen op stress, energiegebrek, lusteloosheid, of bijvoorbeeld juist gebrek aan perspectief. 

Smoveys staan door hun ontstaan voor mij symbool voor de vitale veerkracht van mensen en de kracht van eenvoudige oplossingen. Vandaar dat ik met simplySmove ook graag veel mensen kennis wil laten maken met smoveys.


null