Op zoek naar een laagdrempelige en leuke manier om beweging aan te bieden?


Met smoveys komt iedereen in beweging. Zittend, wandelend, huppelend, dansend, zwemmend…het kan allemaal. Smoven werkt spierversterkend, ontspannend en stimulerend voor conditieopbouw.

Bij smoven staat plezier voorop!

Ontdek of smoven ook bij uw doelgroep aansluit.

Patiëntenverenigingen

Voor mensen met chronische aandoeningen zoals bijvoorbeeld Parkinson of reuma is het van belang om zoveel mogelijk in beweging te blijven, al valt dat soms zwaar. Smoveys kunnen daar een rol in spelen.

Scholen


Bewegen en leren is een goede combinatie! Maar hoe maak je dit laagdrempelig en leuk? Het Oostenrijkse bedrijf achter smovey ontwikkelde een speciale schoolbox.


Ziekenhuizen

Steeds meer wordt duidelijk dat hoe sneller mensen weer in beweging kunnen komen nadat ze in het ziekenhuis behandeld zijn, hoe meer dit in veel gevallen bijdraagt aan een sneller herstel. Zeker bij ouderen kan dit ook de zelfredzaamheid vergroten. Smoveys vormen een laagdrempelige manier om al in bed te beginnen met bewegen.

Ouderenzorg

Meer bewegen in de ouderenzorg is al een aantal jaren een belangrijk thema. In Oostenrijk weten ze wel hoe ze dit aan kunnen pakken. Ook op oudere leeftijd kunnen mensen nog fit worden en blijven.