Of je nu jong of oud bent, gezond of minder gezond, bewegen versterkt je gezondheid. Zowel fysiek als mentaal.

Tennisleraar Johann Salzwimmer zocht een manier om zijn lichaam soepel te houden terwijl hij de ziekte van Parkinson had. Hij merkte dat het zwaaien met zijn tennisracket hem hielp. Hij wilde de vliegkracht van zijn racket versterken en bond er een tuinslang met balletjes aan.

Bij toeval ontwikkelde hij op deze manier een uniek hulpmiddel wat het lichaam niet alleen soepeler maakt, maar ook nog eens de spieren en het zenuwstelsel met een natuurlijke trilling extra activeert.

Wat zijn de effecten van smoven?

  • de natuurlijke 60Herz trilling van smoveys activeert en ontspant je dieperliggende spieren
  • door de vliegkracht van de kogels verlengt smoven je rug- en borstspieren en worden je gewrichten soepel
  • je houding verbetert, je rug ontspant zich
  • smoven verbetert je rompstabiliteit en beschermt zo je ruggewervel
  • smoven verbetert je coördinatie- en concentratievermogen doordat je linker- en rechterhersenhelft gestimuleerd worden
  • smoven verbetert je uithoudingsvermogen en versterkt zo je hart- en vaatstelsel
  • de 60 Herz trilling stimuleert je handreflexzones en zo indirect je organen tijdens het bewegen
  • smovey is het enige fitnesshulpmiddel waarmee je ook moeiteloos een heerlijke massage kan geven

Met smoveys kan je oneindig veel verschillende oefeningen doen, zowel binnen als buiten. Ze wegen slechts 0,5 kilo per stuk, maar door de vliegkracht kunnen ze tijdens het oefenen tot een tegengewicht van 5 kilo per ring geven. Zo kan je altijd een pittige workout dan wanneer je dat wil. Maar je kan er ook heel licht mee trainen.

Ik werk veel achter de computer...

Ik had dan ook veel last van een stijve rug en pijnlijke schouders. Nu heb ik mezelf aangewend om 2 of 3 keer per dag even 5 minuten te smoven. Dat helpt me om mijn rug en schouders weer lekker los te maken.

Florianne Sanders van 43 jaar, zelfstandig webcontentspecialist

Voor mijn werk als masseur is het belangrijk om zelf ook fit en soepel te blijven...

Vooral mijn schouders vormen mijn aandachtspunt. Toen ik via Mickey kennismaakte met de smoveys was ik meteen verliefd op de borstzwaai. Dat is een heerlijke oefening om na een massage mijn eigen schouders weer even lekker los te maken.

Eke Schreurs, holistic massagetherapeut in Soest

Smovey: je gezondheid in handen nemen

In mijn werk als vitaliteitscoach merk ik dagelijks dat steeds meer mensen last hebben van te weinig (goede) beweging. Rugklachten, stressklachten, overgewicht en diverse chronische gezondheidsaandoeningen maken dat mensen vaak juist nog minder gaan bewegen. Ze willen het vaak wel maar komen er niet toe.

Verliefd

Ik was daarom al langer op zoek naar een eenvoudige manier van bewegen die voor iedereen makkelijk op te pakken is. Toen smoveys op mijn pad kwamen wist ik gelijk dat die het antwoord daarop zouden vormen. Ik was meteen verliefd op de groene ringen en gebruik ze overal. Thuis, in het bos, op de tennisbaan, bij vrijwilligerswerk met ouderen en ze gaan ook standaard mee op vakantie.

Voor iedereen

Ik vind het vooral zo mooi dat iedereen ze kan gebruiken. Mijn ouders, mijn gezin en mijn vrienden en mijn klanten. Sommigen gebruiken ze om fit te blijven en te ontspannen, anderen juist om er fitter mee te worden.

Kopen

Ben jij er van overtuigd dat smoveys iets voor je zijn? Klik hier om te ontdekken wat ze kosten en hoe je ze kunt bestellen.

Ik wil ook smoven!

Geloof het niet zo maar, probeer het zelf uit!

De enige manier om te ontdekken wat smoveys voor jou kunnen doen, is ze zelf in je handen hebben. Voel wat het effect op jou is van de kogels die door de geribbelde ringen rollen.

Meld je nu aan voor een gratis kennismaking!