Bewegen is voor iedereen belangrijk. 

Smoveys maken bewegen leuk, makkelijk en super effectief!

Of je nu jong of oud bent, gezond of minder gezond. Bewegen versterkt je vitaliteit. Zowel fysiek als mentaal.


Tennisleraar Johann Salzwimmer zocht een manier om zijn lichaam soepel te houden terwijl hij de ziekte van Parkinson had. Hij merkte dat het zwaaien met zijn tennisracket hem hielp. Hij wilde de vliegkracht van zijn racket versterken en bond er een tuinslang met balletjes aan.

Bij toeval ontwikkelde hij op deze manier een uniek hulpmiddel wat het lichaam niet alleen soepeler maakt, maar ook nog eens de spieren en het zenuwstelsel met een natuurlijk trilling extra activeert.

Wat kan je doen met smoveys?

Met smoveys kan je oneindig veel verschillende oefeningen doen, zowel binnen als buiten. Ze wegen slechts 0.5 kilo per stuk, maar door de vliegkracht kunnen ze tijdens het oefenen tot een tegengewicht van 5 kilo per ring geven. Zo kan je altijd een pittige workout doen wanneer je dat wil. Maar je kan er ook gewoon mee wandelen als lichte training.

Wat zijn de effecten van smoven?


De natuurlijke 60Herz trilling van smoveys kan je spieren activeren en ontspannen.


Door het dynamische gewicht van de kogels kan je je spieren versterken op een prettige manier.


Je houding kan zich verbeteren doordat je de spieren aan alle kanten van je lichaam traint en soepel maakt.


Smoven kan je uithoudingsvermogen verbeteren en zo je hart- en vaatstelsel versterken.


Met smoven kan je je rompstabiliteit trainen en zo beter in balans blijven en blessures beter voorkomen.

Smovey: je vitaliteit versterken


In mijn werk als vitaliteitscoach merk ik dagelijks dat steeds meer mensen last hebben van te weinig (goede) beweging. Rugklachten, stressklachten, overgewicht en diverse chronische gezondheidsaandoeningen maken dat mensen vaak juist nog minder gaan bewegen. Ze willen het vaak wel maar komen er niet toe.


Verliefd

Ik was daarom al langer op zoek naar een eenvoudige manier van bewegen die voor iedereen makkelijk op te pakken is. Toen smoveys op mijn pad kwamen wist ik gelijk dat die het antwoord daarop zouden vormen. Ik was meteen verliefd op de groene ringen en gebruik ze overal. Thuis, in het bos, op de tennisbaan, bij vrijwilligerswerk met ouderen en ze gaan ook standaard mee op vakantie.

Voor iedereen

Ik vind het vooral zo mooi dat iedereen ze kan gebruiken. Mijn ouders, mijn gezin en mijn vrienden en mijn klanten. Sommigen gebruiken ze om fit te blijven en te ontspannen, anderen juist om er fitter mee te worden.

Kopen

Ben jij er van overtuigd dat smoveys iets voor je zijn? Klik hier om te ontdekken wat ze kosten en hoe je ze kunt bestellen.