Rugklachten, schouderklachten, stress, slapeloosheid, weinig energie, vermoeidheid, net iets te veel gewicht....

Dat zijn de klachten die ik veel hoor wanneer ik leefstijladvies geef aan werknemers.

Op werkdagen van 8 tot 10 uur zijn de rondjes koffie, even naar de printer, soms nog een lunchwandeling, vaak de enige beweging die werknemers op kantoor hebben tijdens werktijd.

Hoe kan dat anders?

Met een paar smovey sets op kantoor kan iedereen in een paar minuten:

Energizer

Bovendien heb je als organisatie meteen een effectieve energizer in huis voor verschillende vergadermomenten. Smoveys kunnen ook goed meegenomen worden tijdens een lunch- of coachwandeling.

Zelf ervaren?

Simplysmove biedt meerdere mogelijkheden aan:

simplySmove ENERGIZER

In een uur kennismaken met smovey voor een team van maximaal 20 mensen. Voelen, zwaaien, rug losmaken, balanceren en ontspannen. Geschikt als eerste kennismaking of als originele energizer.

Kosten: 97 Euro ex btw plus reiskosten van 0,25 cent ex btw per km.

simplySmove EVERY DAY PACKAGE DEAL

Start workshop waarin de deelnemers aan de slag gaan met smoven en het belang van regelmatig kort bewegen op kantoor. Aan het eind van de workshop heeft iedere deelnemer een persoonlijk beweegplan voor op kantoor bedacht.

Vervolg workshop na 1 tot 2 maanden waarin het smoven verder wordt uitgebreid en de veranderingen die de deelnemers hebben gerealiseerd worden gedeeld en de persoonlijke plannen kunnen worden aangepast.

Inclusief de aanschaf van 2 smoveysets voor gebruik op kantoor toegang tot de online simplysmoveCLUB met duidelijke uitleg en video's ter inspiratie.

Kosten: 345,- ex btw plus reiskosten van 0,25 cent ex btw per km.


simplySmove EVERY DAY PACKAGE DEAL DE LUXE

Start workshop en follow-up workshop zoals hierboven maar met:

AANSCHAF 10 smoveysets voor op kantoor inclusief bovenstaande SWING & SMILE WORKSHOP en toegang tot de online simplysmoveCLUB met duidelijke uitleg en video's ter inspiratie.

Kosten: 797,- ex btw plus reiskosten van 0,25 cent ex btw per km

Kan jouw bedrijf of team wel dagelijks wat extra beweging en ontspanning gebruiken? En ben jij in voor iets nieuws en origineels?

Wacht dan niet langer en neem nu contact op!